Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Priser til fødevarebranchens bedste

Igen i år uddeler Landbrug & Fødevarer priser til de fremmeste storkøkkener, kantiner samt butikker inden for kød, frugt, grønt og mejeri.

Igen i år uddeler L&F de eftertragtede fødevarepriser Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen, Økologiske Køkkenroser og Kantineprisen til køkkener og butikker, som performer ekstra godt inden for netop deres område. Og der er netop åbnet for indstillinger.

Kunden i centrum
Butikkernes store fokus på kunderne afspejler sig også i forbindelse med dette års priser. Det fortæller Vickie Enné Ryge, der er chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer:

- Det bliver vigtigere og vigtigere at ’vinde’ kunderne. Så hvis butikkerne vil gøre sig forhåbninger om at vinde priser i år, er det derfor et vigtigt kriterium, at de har kunden i centrum. Fx at butikkens sortiment, pris og kvalitet afspejler kundegrundlaget – og at kunden får hjælp til sit planlagte køb, siger hun.

For alle priser gælder, at der skal udpeges nominerede, før de endelige vindere kåres ved et awardshow på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der løber af stablen den 9. oktober på Hindsgavl Slot på Fyn. Her deltager direktør Flemming Nør-Pedersen fra Landbrug & Fødevarer og står blandt andet for at overrække de eftertragtede priser:

- Priserne er en rigtig god tradition. De hylder nemlig både håndværket og dem, der forstår at gøre de daglige indkøb til en oplevelse for kunderne, siger han.

Konkurrencen er hård
Priserne er en vigtig løftestang for handlen, og der er kamp til stregen hvert år. Hver pris har en jury, og juryens kriterier er skarpe. Der skal leveres på oplevelse for kunden, men også på kvalitet, en fornemmelse for sæson og på iscenesættelsen af de gode råvarer.

Læs mere om priserne, deadlines og kategorier via links herunder. Det er også her, køkkener, kantiner, slagtere og dagligvarekæders hovedkontor kan indstille sine favoritter.

Der er deadline for indstilling af kandidater den 10. april 2018. Vinderne kåres ved et stort awardshow på Fødevaredagen den 9. oktober 2018 på Hindsgavl Slot på Fyn.

Økologiske Køkkenroser

Mejeriprisen

Kantineprisen

Frugt- og grøntprisen

Slagterprisen

Seneste nyt fra lf.dk