
Danish Crown-selskab flytter ind på Axelborg
Fødevarevirksomheden ESS-FOOD rykker sit hovedsæde ind på Axelborg til sommer.
Den danske eksportvirksomhed ESS-FOOD, der er ejet af Danish Crown, flytter ind i den historiske københavnerbygning Axelborg den 1. august 2018.
Dermed rykker virksomheden fra sit nuværende hovedsæde i Brøndby.
- Lokalerne på Axelborg egner sig særdeles godt til en eksportvirksomhed som ESS-FOOD. Vi har ofte besøg fra f.eks. internationale kunder og leverandører, og vores erfaring viser, at de ofte foretrækker at mødes i København, siger Morten Holm, adm. direktør i ESS-FOOD.
- Med Landbrug & Fødevarer i samme hus vil der være mulighed for betydelige synergier, da vores samarbejde i forhold til veterinære og handelsmæssige spørgsmål og udfordringer, er ganske stor, fortsætter han.
ESS-FOOD sælger og distribuerer ferske og frosne fødevarer over hele verden. Produkterne består af svinekød, okse- og kalvekød samt fåre-/ lammekød, fjerkræ, grøntsager m.m.
Fødevareerhvervets hus
ESS-FOOD flytter 65 ud af sine 370 medarbejdere ind på 1100 kvadratmeter på Axelborg.
Fødevarevirksomheden overtager en del af de lokaler, som grovvarekoncernen DLG har opsagt i forbindelse med byggeriet af et nyt hovedsæde i Fredericia.
- Erhvervets historie på Axelborg går mange år tilbage. Derfor glæder det mig meget, at en af vores store eksportvirksomheder flytter ind. Med ESS-FOOD i huset sender vi endnu en gang et klart signal om, at Axelborg fortsat er det fysiske udgangspunkt for fødevareerhvervets politiske interessevaretagelse, siger Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, der ejer Axelborg.
Flere andre fødevarevirksomheder sidder også i huset. I 2017 flyttede en del fiskeriforeninger blandt andet ind i bygningen.
For yderligere info: Caroline Gerd Frandsen, pressekonsulent hos Landbrug & Fødevarer, tlf. 20 76 17 90, cagf@lf.dk