Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Danish Crown-selskab flytter ind på Axelborg

Fødevarevirksomheden ESS-FOOD rykker sit hovedsæde ind på Axelborg til sommer.

Den danske eksportvirksomhed ESS-FOOD, der er ejet af Danish Crown, flytter ind i den historiske københavnerbygning Axelborg den 1. august 2018.

Dermed rykker virksomheden fra sit nuværende hovedsæde i Brøndby.

- Lokalerne på Axelborg egner sig særdeles godt til en eksportvirksomhed som ESS-FOOD. Vi har ofte besøg fra f.eks. internationale kunder og leverandører, og vores erfaring viser, at de ofte foretrækker at mødes i København, siger Morten Holm, adm. direktør i ESS-FOOD.

- Med Landbrug & Fødevarer i samme hus vil der være mulighed for betydelige synergier, da vores samarbejde i forhold til veterinære og handelsmæssige spørgsmål og udfordringer, er ganske stor, fortsætter han.

ESS-FOOD sælger og distribuerer ferske og frosne fødevarer over hele verden. Produkterne består af svinekød, okse- og kalvekød samt fåre-/ lammekød, fjerkræ, grøntsager m.m.

Fødevareerhvervets hus

ESS-FOOD flytter 65 ud af sine 370 medarbejdere ind på 1100 kvadratmeter på Axelborg.

Fødevarevirksomheden overtager en del af de lokaler, som grovvarekoncernen DLG har opsagt i forbindelse med byggeriet af et nyt hovedsæde i Fredericia.

- Erhvervets historie på Axelborg går mange år tilbage. Derfor glæder det mig meget, at en af vores store eksportvirksomheder flytter ind. Med ESS-FOOD i huset sender vi endnu en gang et klart signal om, at Axelborg fortsat er det fysiske udgangspunkt for fødevareerhvervets politiske interessevaretagelse, siger Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, der ejer Axelborg.

Flere andre fødevarevirksomheder sidder også i huset. I 2017 flyttede en del fiskeriforeninger blandt andet ind i bygningen.

For yderligere info: Caroline Gerd Frandsen, pressekonsulent hos Landbrug & Fødevarer, tlf. 20 76 17 90, cagf@lf.dk

Seneste nyt fra lf.dk