Vi bruger cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Fødevarer og Veterinære forhold

Landbrug & Fødevarer har stærke kompetencer på fødevareområdet – i forbindelse med produktion, slagtning, forædling og eksport inden for områderne levende dyr, kød, mælk, æg og ingredienser.

Vi er stærke inden for og rådgiver om:

  • Fødevaresikkerhed - Salmonella, Campylobacter, Listeria, E. coli og Yersinia, restkoncentrationer af medicin, fødevareforureninger og resistens fx ESBL
     
  • Lovgivning - HACCP, egenkontrol, branchekoder, nationale, EU og 3.lands audits og inspektioner.
     
  • Fødevarekontrol – HACCP, egenkontrol, branchekoder, udenlandske inspektioner mv.
      
  • Risikoanalyser i forbindelse med omlægning af processer og procedurer, hvor fødevaresikkerheden ikke må påvirkes negativt.
      
  • Eksport af dyr, fødevarer, udstyr mv. – eksportcertifikater og papirgange, dokumentation, udredning af tvister, assistance i forbindelse med myndighedskontakt.

Anna Høgberg

Vibeke Møgelmose