Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Hvilken rolle spiller mejeriprodukter i fremtidens bæredygtige kost?

I 2050 bor vi næsten 10 milliarder mennesker på jorden, ifølge FN, og spørgsmålet om, hvordan fremtidens bæredygtige produktion og forbrug af fødevarer skal se ud, er presserende som aldrig før.

Spørgsmålet om, hvordan fremtidens bæredygtige produktion og forbrug af fødevarer skal se ud, er presserende som aldrig før:  

•  Hvad bør vi spise for at få næring med mindst  muligt klimaaftryk? 

• Hvordan kan vi fremstille denne mad bæredygtigt?  

•  Hvilken rolle spiller mejeriprodukter i fremtidens  bæredygtige kost? 

Disse aktuelle spørgsmål er omdrejningspunktet, når Mejeriforeningen  og Venstres fødevareordfører Erling Bonnesen samler fødevareeksperter, forskere, ngo’er og politikere på en konference den 22. november 2018  på Christiansborg. Konferencen vil løbe af stablen kl. 08.30-13.00 med Adam Holm som moderator. 

I forbindelse med konferencen lancerer Mejeriforeningen også en ny publikation med tal og perspektiver på, hvordan sektoren arbejder  med bæredygtighed fra jord til bord. 

Tilmeld dig ved at sende en mail til tilmelding@adviceas.dkProgrammet for dagen kan du læse i dette dokument.