Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Seminar om food fraud

Seminar om food fraud 12. juni

Svindel med fødevarer medfører hvert år store konsekvenser for fødevarevirksomheder, ligesom det svækker tilliden til de ramte produkter og producenter, og i værste fald kan det ramme en hel branche.

Fødevaresvindel er et stigende, globalt problem, der påvirker fødevarernes vej gennem hele forsyningskæden fra jord til bord. Fødevaresvindel kompromitterer ikke nødvendigvis kun fødevaresikkerheden, men også virksomhedens image, økonomi og forbrugernes tillid.

Kom og bliv inspireret til, hvordan din virksomhed kan arbejde med fødevaresvindel i forsyningskæden, bliv opdateret på fødevarelovgivningen, og få indsigt i myndighedernes håndtering af både regler og svindel.

Hvornår: 12. juni 2018, kl. 10.00-13.30

Hvor: Landbrug & Fødevarer, Axeltorv 3, København. Henvendelse på 1. sal.

Målgruppe: Arrangementet henvender sig til ansatte i indkøb-, salgs- og kvalitetsafdelinger, der har til opgave at være opmærksom på fødevaresvindel.

Rabatkode: Medlemmer af Landbrug & Fødevarer skal i forbindelse med tilmelding tilføje rabatkoden LF2018 for gratis deltagelse i seminaret.

Se hele programmet her. 

Tilmelding sker her. Klik på den blå knap, hvor der står "Tilmelding". 

 

Henvendelser rettes til Sofie Faltum på +45 3339 4037 eller sfal@lf.dk