Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox.com

Informationsmøder om økologisk omlægning for bager og slagter virksomheder

Fredag den 23. august i Aarhus og mandag den 26. august i København.

Landbrug & Fødevarer tilbyder i samarbejde med SEGES, Fødevarestyrelsen og Bornholms Landbrug & Fødevarer nu små- og mellemstore virksomheder inden for slagter- og bagerbranchen et omlægningstjek, der skal hjælpe virksomheder med at se muligheder og potentiale for at komme ind på det økologiske marked.  

Vi begynder med to informationsmøder, hvor virksomhederne kan høre nærmere om, hvad der skal til, hvis de ønsker at omlægge en linje eller hele produktionen til økologi.

Møderne afholdes to steder i landet, og de er af ca. 3 timers varighed.

  • 23. august i Aarhus
  • 26. august i København

Se invitationen til informationsmøderne her.

 

Kontaktperson: Vickie Enné Ryge

Chefkonsulent - Afsætning, Ernæring & Markedsudvikling

Telefon +4533394262

Mobil +4541932970

E-mail vkr@lf.dk