Foto: Per Mandrup

Finland: Øko-fremstød målrettet finsk detailhandel 23.-24. marts 2021

Landbrug & Fødevarer inviterer danske økologiske virksomheder til at deltage i målrettet match-making med SOK, Kesko og LIDL Finland

I vil blive matchet med den relevante indkøber for netop jeres kategori i fastlagte møder af 20-30 minutters varighed. Det er en ideel mulighed for få indledende kontakt til indkøberne eller pleje relationen og præsentere nyheder, pakningsløsninger, koncepter etc. Der sættes et professionelt TV-køkken/studie op i Innovation House Vejle i samarbejde med Culinary Institute, som danner rammerne for de virtuelle møder.

Som deltager vil I forud for møderne forberedes grundigt i udviklingen af det økologiske forbrug og salg på markedet samt introduceres til alle kæderne på generelt niveau. Herudover vil deltagerne hver især tilbydes præsentationsforberedelse og sparring ift. jeres specifikke produkter og ’TV muligheder’. Møderne vil streames live, men virksomheden kan også bruge dele af præsentation/møderne som en del af dennes online videomarkedsføring på hjemmeside og sociale medier. 

Pris for deltagelse: 5.500 DKK ekskl. moms ved 10 virksomheder
Deadline for tilmelding: 23. februar 2021.
Sted: Innovation House Vejle / virtuelle møder med de finske kæder
 
Se mere og tilmeld dig allerede nu eller kontakt Sarah Fuglsig, sfu@lf.dk, tlf.: 3339 4002.
 

 

Se yderligere arrangementer her.

Sarah Fuglsig