Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik
Grafik: L&F

Topmøde: Er klima og bæredygtighed de nye grundsmage?

Forkæl dine kunder med en invitation til L&F’s foodservice-topmøde den 10. maj 2021. Oplægsholderne tæller Relæ, Folkets Madhus, Social Cantina og Letz Sushi.

Længe har vi talt om de klassiske grundsmage – men er klima og bæredygtighed i virkeligheden de nye grundsmage?

Den 10. maj samles stærke stemmer fra fødevarernes verden til et digitalt topmøde, som man kan tune ind på fra bilen, fra køkkenet, fra kontoret eller hjemmefra. 

På programmet er bl.a. Christian Puglisi fra Relæ, Michael Museth fra Folkets Madhus, Mathias Holt fra Social Cantina, Anders Barsøe fra Letz Sushi og chefredaktør Martin Krasnik.

Det handler om havet, kødet og planterne og om råvare-valg, der har betydning for klima og kunder. Især i tiden efter Covid-19.

Målgruppen er erhvervets kunder i restaurationsbranchen og blandt kantinekæderne. Del gerne invitation med din virksomheds kunder.

Lærke Kirstine Lund

Anders Nicolajsen