Kvægkongres 2.-3. maj

Glæd dig til en kvægkongres sprængfuld af ny viden, spændende debatter, praktiske fif samt trends og tendenser indenfor kvægbrug.

Landbrug & Fødevarer Kvæg Årsmøde: Mød fortiden og fremtiden
Til årsmødet præsenterer Christian lund, formand for L&F Kvæg, og Ida Storm, sektordirektør, Kvæg, dig for både fortiden og fremtiden. Og du får et bud på, hvilken vej vi skal gå for at skabe konkurrencedygtige kvægbrug med fokus på bæredygtighed, sundhed og velfærd og blikket fast rettet mod forbrugerne og omverdenen. Det er gratis for alle at deltage.


Kongres: Få den nyeste viden om kvægbrug
Bliv klogere på bl.a. landbrugsaftalen, smittebeskyttelse, metan-reduktion – og meget mere. Deltag også i de spændende paneldebatter, og husk at tage dine medarbejdere med til en god oplevelse med masser af efteruddannelse. Du sammensætter selv dit program. Deltag begge dage, og få mest muligt ud af din kongres.


Middag: Mere tid til netværk, hygge og underholdning
Gå ikke glip af den festlige middag mandag aften. Som noget nyt har vi i år sløjfet de faglige indlæg om aftenen, så der er ekstra god mulighed for at netværke og hygge. Du kommer også til at opleve magien, når Henrik Svanekiær med manipulation, tankelæsning, intuition, magi og hypnose forbløffer og un­derholder os efter middagen. Tag din medar­bejdere med, og få en god oplevelse sammen.

 

Kvægkongres løber af stablen den 2.-3. maj 2022. Tilmeld dig på kvægkongres.dk.

Vi ses!