Foto: Landbrug & Fødevarer

Økologisk eksportfremstød til Storbritannien 2022

Landbrug & Fødevarer åbner hermed op for forhåndstilmelding for vores eksportfremstød til London 2022

Kære økologieksporterende virksomhed

Landbrug & Fødevarer åbner hermed op for forhåndstilmelding for vores eksportfremstød til London 2022.
Vi vælger at åbne op for forhåndstilmeldinger allerede nu for at kunne sikre, at vi målretter indkøbermøderne bedst muligt, således at vi er sikre på at få fat på de rigtige kategoriindkøbere.

Hvornår? – Fremstødet kommer til at foregå over 2-3 dage i enten slut maj eller start juni i London. Hvis COVID-19 mod forventning måtte umuliggøre dette, har vi en plan B med et professionelt virtuelt setup, vi tidligere har haft stor succes med. Vi sikrer, at det ikke falder sammen med PLMA i Amsterdam d. 31. maj – 1. juni.

Hvad tilbyder vi? - Vi kommer på fremstødet til at tilbyde følgende for deltagere:

 1. Oplæg om det økologiske marked i UK, markedets udvikling og fremtidsudsigter. Her med fokus på deltagende virksomheders kategorier.
 2. Case fra dansk virksomhed, som har ’knækket koden’ til det engelske marked. 
 3. Oplæg om certificeringer. Herunder:

  a. CoI-certificeringen som træder i kraft til juli 2022 (udskudt fra januar 2022)
  b. BRC-standarden som de fleste i detail i UK kræver
  c. Nye toldrestriktioner
  d. Krav for danske økologiske virksomheder som eksportør såvel som modtageren (importøren) i UK. Herunder både selvstændige EU-regler såvel som UK-regler.
  e. Hvad bringer den nærmeste fremtid af udfordringer?

 4. Indkøbermøder. 1:1 møder med 2-3 fra detail/distributører/grossister. Vi kan ikke på nuværende garantere hvem det bliver, men af mulige supermarkedskæder kan nævnes: Tesco, Sainsbury’s, Waitrose, Ocado, Morrisons, Iceland, Planet Organic og ASDA. Ocado har allerede vist interesse for at deltage.
 5. I samarbejde med ambassaden udarbejder vi en step-by-step guide over hvad I skal være opmærksomme på ved eksport af økologi til UK efter Brexit.
 6. Landbrug & Fødevarer monitorerer fortsat nye regler og udviklingen i UK efter endt fremstød. Når der defineres nye regler, sørger vi for at holde deltagere fra fremstødet opdateret, således at de kender til de nyeste regler på området.

Pris: 8.000 DKK ved 10 deltagende virksomheder.

Det er først til mølle og interessen er stor. Der er pt. 5 pladser tilbage. Vi ønsker at lukke tilmelding så hurtigt som muligt (ved de 10 deltagere), for at sørge for at skræddersy programmet til de enkelte virksomheder og deres kategorier bedst muligt.
 
Ved interesse kontakt venligst Mads Klinge på:

Mads Brøndum Klinge
Markedskonsulent
Marked & Ernæring

M +45 2785 5399  |   E mbkl@lf.dk

 

Se mere om vores arrangementer her

Mads Brøndum Klinge