Foto: Colourbox, #294300

USA, plantebaserede fødevarer, New York City, 6.-9. september 2022

Deltag i vores delegationsrejse til NYC med fokus på plantebaserede fødevarer i USA, bl.a. med besøg på den plantebaserede udstilling i Nordamerika, 6.-9. september 2022

Landbrug & Fødevarer og The Trade Council på den danske ambassade i USA inviterer din virksomhed til at deltage i en erhvervsdelegation med fokus på plantebaserede løsninger i fødevaresektoren.
Delegationen har til formål at give dig indsigt i det amerikanske marked for plantebaserede fødevare og give dig mulighed for at pitche dine produkter via møder med relevante forhandlere og potentielle distributører, samt besøge udstillingen "Plant Based World Expo 2022".

HVEM BØR DELTAGE?
Danske virksomheder der ønsker at få indsigt i det amerikanske marked for plantebaserede fødevarer, samt præsentere deres produkter for amerikanske forhandlere. Det gælder danske virksomheder inden for plantebaseret fødevarer f.eks. mejeriprodukter, køderstatning, alternative æg osv.

HVORFOR SKAL DU DELTAGE?
Good Food Institute estimerede detailmarkedet for planbaserede fødevarer til at være 7,4 milliarder amerikanske dollars værd i 2021. På dette marked har GFI også vurderet, at der er en mulighed for plantebaseret kød til en værdi af 14 milliarder amerikanske dollars. Plantebaserede fødevarer vinder større markedsandele på det amerikanske marked, og forbrugerne efterspørger produkterne. 
Det amerikanske marked for plantebaserede fødevarer er allerede veludviklet, hvilket giver danske virksomheder mulighed for at lære af dem og få mere viden om, hvordan de lykkes både på det amerikanske marked, men også for at bringe succesen til Danmark.
 
HVAD KAN DU FORVENTE?
Tre dage i og omkring New York City med relevante forretningsmøder med relevante amerikanske plantebaserede fødevareforhandlere, hvor du kan få indsigt i det amerikanske marked og fremvise dine produkter, besøge ”Plant Based World Expo North America”, hvor du får chancen for at besøge og netværk med andre plantebaserede virksomheder, samt mulighederne for at lære af en sektorekspert.

FORELØBIGT PROGRAM

Tirsdag den 6. september 2022

 • Ankomst NYC eftermiddag/ aften
 • Aften, optionel fællesmiddag for gruppen

Onsdag den 7. september 2022 i New York, dag 1:

 • Intro til program
 • Markedsbriefing om det amerikanske marked for plantebaseret fødevarer af en sektor ekspert
 • Besøg hos 2-3 supermarkeder – forstå udfordringer og muligheder for plantebaseret fødevarer samt mulighed for at pitche produkter
 • Fællesmiddag

Torsdag den 8. september 2022 i New York, dag 2:

 • Formiddag på The Plant Based World Expo North America 2022
 • Besøg med 2-3 distributører – mulighed for at pitche produkter samt lære af erfaring

Fredag den 9. september 2022 i New York, dag 3:

 • Møde med en mentor i branchen – Does and don’ts, regulering
 • Mød en virksomhed der er lykkedes i USA
 • Eftermiddag retur DK

Programmet kan i en vis udstrækning tilpasses deltagernes ønsker – du er altid velkommen til at byde ind med ønsker og forslag.

PRODUKT KATALOG
Din virksomhed vil få 2 sider som et opslag i en brochure, hvor du får mulighed for at pitche dine produkter. Kataloget vil blive udsendt på forhånd af Eksportrådet i USA.

PRISEN
Pris for deltagelse I programmet i NYC er DKK 10.450 DKK excl. moms. fly, hotel, fortæring og pr virksomhed for op til 2 deltagere. Prisen er efter reduktion af tilskud på 50% fra Eksportrådet. Prisen er baseret på 7 deltagere og forventet tilskud fra Eksportrådet. Prisen for en ekstra deltager er DKK 850.

REGISTRERING
Deadline for tilmelding er den 8. juli 2022registrer dig ved at følge dette link.

ARRANGØRERNE
Har du spørgsmål må du endelig kontakte os, se vore detaljer her:

Landbrug & Fødevarer/ Danish Agriculture & Food Council
Michael Stahlschmidt
mis@lf.dk, +45 2124 1711

The Trade Council 
Jonas Damm
jondam@um.dk, +1 (202) 227-7017

 

Se også vores andre aktiviteter i Landbrug & Fødevarer.

Michael Stahlschmidt