Foto: Colourbox

EIFO Green Accelerator – Muligheder for tilskud til modning af grønne eksportprojekter

Webinar torsdag 28. september 2023 kl. 10.00-11.00 på Teams

Få indblik i mulighederne for tilskud til modning af grønne eksportprojekter, når Landbrug & Fødevarer i samarbejde med EIFO og Caspian Advisory afholder webinar om ordningen ”Green Accelerator”.

Vi står stærkt i Danmark, når det kommer til innovative og bæredygtige løsninger i fødevareklyngen. Løsninger, teknologier, udstyr, produkter og viden fra den danske fødevareklynge efterspørges verden over, hvor der er et stigende behov for at producere flere fødevarer mere ressourceeffektivt og med et mindre klima- og miljøaftryk.

EIFO giver med Green Accelerator mulighed for et tilskud til modning af eksportprojekter med fokus på bæredygtige danske løsninger. Ordningen lægger op til eksportprojekter i alliancer af to eller flere virksomheder, men der kan også ydes tilskud til én virksomhed. Det er en forudsætning, at mindst en SMV indgår i projektet. Ved virksomhedsalliancer kan der ydes tilskud på op til 5 mio. kr. og ved enkeltvirksomheder på op til 1,5 mio. kr. Der er et krav om egenfinansiering på helholdsvis 20% for virksomhedsalliancer og 30% for enkeltvirksomheder.

Deltag i webinaret for at høre mere om mulighederne ved at bruge Green Accelerator til at skubbe bæredygtige danske løsninger ud på eksportmarkederne og om, hvordan Landbrug & Fødevarer og Caspian Advisory kan bidrage til, at din virksomhed får tilskud til sit næste grønne eksporteventyr.

Torsdag den 28. september kl. 10:00-11:00 på Microsoft Teams

PROGRAM

10:00-10:05  Velkomst og indledende bemærkninger
v. Mathias Sandholt Knauf, Advisor, Landbrug & Fødevarer
10:05-10:30 Introduktion til EIFO Green Accelerator
v. Anne Almind Vind, Partnerskabschef, Danmarks Eksport- og
Investeringsfond (EIFO)
10:30-10:40 Landbrug & Fødevarer og Caspian Advisorys rolle ift. Green Accelerator
v. Mathias Sandholt Knauf og Esben Bergmann Schjødt,
Ejer af Caspian Advisory
10:40-10:45  Erfaringer med ansøgning til Green Accelerator fra FarmDroid
v. Eddie Bolding Pedersen, Head of Sales & Marketing, FarmDroid
10:45-11:00  Kommentarer og Q&A med virksomheder/deltagere

 

TILMELDING
Tilmelding kan ske på dette link senest tirsdag den 26. september.
Der vil dagen før webinaret blive udsendt en e-mail med link til Teams mødet. Kommentarer eller spørgsmål kan rettes til Mathias Sandholt Knauf, mskn@lf.dk – mobil: 2336 9061.

Mathias Sandholt Knauf