Photo: Colourbox, Tashatuvango

EKF Green Accelerator – webinar om muligheder for tilskud til modning af grønne eksportprojekter

Webinar 27. januar 2023 kl. 10.30-11.30 på Teams

Få indblik i mulighederne for tilskud til modning af grønne eksportprojekter, når Landbrug & Fødevarer i samarbejde med EKF og Caspian Advisory afholder webinar om ordningen ”Green Accelerator”.

Vi står stærkt i Danmark, når det kommer til innovative og bæredygtige løsninger i fødevareklyngen. Løsninger, teknologier, udstyr, produkter og viden fra den danske fødevareklynge efterspørges verden over, hvor der er et stigende behov for at producere flere fødevarer mere ressourceeffektivt og med et mindre klima- og miljøaftryk.

EKF giver med Green Accelerator mulighed for et tilskud til modning af eksportprojekter med fokus på bæredygtige danske løsninger. Ordningen lægger op til eksportprojekter i alliancer af to eller flere virksomheder, men der kan også ydes tilskud til én virksomhed. Det er en forudsætning, at mindst en SMV indgår i projektet. Ved virksomhedsalliancer kan der ydes tilskud på op til 5 mio. kr. og ved enkeltvirksomheder på op til 1,5 mio. kr. Der er et krav om egenfinansiering på helholdsvis 20% for virksomhedsalliancer og 30% for enkeltvirksomheder.

Deltag i webinaret for at høre mere om mulighederne ved at bruge Green Accelerator til at skubbe bæredygtige danske løsninger ud på eksportmarkederne og om, hvordan Landbrug & Fødevarer og Caspian Advisory kan bidrage til, at din virksomhed får tilskud til sit næste grønne eksporteventyr.

Fredag den 27. januar kl. 10:30-11:30 på Microsoft Teams

PROGRAM

10:30-10:35  Velkomst og indledende bemærkninger
v. Mathias Sandholt Knauf, Landbrug & Fødevarer
   
10:35-11:00 Introduktion til EKF Green Accelerator
v. Jørn Fredsgaard Sørensen, EKF Danmarks Eksportkredit
   
11:00-11:10 Landbrug & Fødevarer og Caspian Advisorys rolle ift. Green Accelerator
v. Mathias Sandholt Knauf og Esben Bergmann Schjødt
   
11:10-11:15 Erfaringer med ansøgning til Green Accelerator v. Ellegaard Components
v. Jesper Ellegaard
   
11:15-11:30 Kommentarer og Q&A med virksomheder/deltagere

 

Tilmelding kan ske til Mathias Sandholt Knauf (mskn@lf.dk) med angivelse af navn og mailadresse senest den 25. januar.

Der vil dagen før webinaret blive udsendt et link til Teams mødet. Kommentarer eller spørgsmål kan rettes til Mathias Sandholt Knauf, mskn@lf.dk – mobil: 2336 9061.

 

Mathias Sandholt Knauf