Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Få inspiration til påskebordet

Spinatsalt med æg og rugbrødscroutoner? Flanksteak med Vesterhavsost og blommesirup? Carpaccio af svinefilet? På voresmad.dk er der masser af inspiration og opskrifter til maden i påsken.

Påsken er en højtid, der indbyder til at hygge sig med familie og venner samt ikke mindst med god mad

Samtidig er det en tid, hvor foråret begynder at gøre sig gældende – med æg, lam og spædt grønt.
Voresmad.dk har samlet et påsketema med gode forslag til maden i påsken – både til frokostbordet og aftensmaden.

Der er opskrifter på klassikere som farmors leverpostejmørbradbøffer med bløde løg og kalverullepølse. Der er opskrifter på nyfortolkninger af klassikere, f.eks. kalvelever med spejderhagl og timian og sylte af ungkvægskank med grønkålssalat. Der er moderne retter, f.eks. Flanksteak med Vesterhavsost og blommesirupcarpaccio af afpudset svinefilet med mizuna og radiser og rugbrødshapser med karryurtefrikadeller og sprød kålsalat.

Og så er der selvfølgelig opskrifter med æg: Æggefad med grøntsager og sprød rugbrødstopindisk æggesalat med chili og lime eller spinatsalat med æg og sprøde rugbrødscroutoner.  

Og øllet til..
Påskebryg er en anden tradition – tidligere en hidsig øl, der godt kunne stige en til hovedet, men i takt med at øl har fået status igen med masser af spændende lokale bryggeriers bud på højtidsøl, er der selvfølgelig også en stor guide til påskeøl.

Seneste nyt fra lf.dk