Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Prisregn fra Landbrug & Fødevarer

På Fødevaredagen blev fødevarebranchens fremmeste også hædret med forskellige priser.

På Fødevaredagen den 12. oktober uddelte Landbrug & Fødevarer Slagterpriserne 2016, Kantinepriserne 2016, Frugt- og Grøntpriserne 2016, Mejeripriserne 2016 samt De Økologiske Køkkenroser 2016.

Læs mere om vinderne:

Godt håndværk sikrer slagtermestre Slagterprisen 2016
Hos både slagtermester Jai Khamnuanwit fra Munkholm Slagteren i Holbæk og slagtermester Thor Bak fra Meny i Aalborg er håndværket, sortimentet og kundernes behov i højsæde. Derfor kan de to slagtermestre nu kalde sig vindere af Slagterprisen 2016. 

 

Daglig fællesspisning udløser fornem pris
Vinderen af Kantineprisen 2016 er Christian Bak, der leder kantinen i Carnegie Investment Bank i København. I hans kantine får gæsterne en unik madoplevelse hver dag. 

 

Danmarks bedste frugt- og grøntafdelinger er fundet
Engageret og passioneret personale, der har skabt frugt- og grøntafdelinger, som imponerer med friskhed og sprødhed. Det kendetegner vinderne af Frugt- og Grøntprisen 2016. I år er det Meny på Vermlandsgade på Amager og Fakta Skipperen i Aalborg, der løber med sejren.

 

De bedste mejeriafdelinger i Danmark er fundet
Mejerivarer, der inspirerer og ikke kun er henvist til mejeriafdelingen, men flot repræsenteret i hele butikken. Det er kvaliteter, der går igen hos vinderne af Mejeriprisen 2016. Lidl i Thisted og Meny i Hellerup løb med sejren.

 

Økologiske ildsjæle får Årets Køkkenroser
Økologi er ikke kun et storbyfænomen. For selvom to af Årets Køkkenroser går til køkkener i hovedstaden, er der en sket en bemærkelsesværdig udvikling i resten af landet, hvor både Thisted og Roskilde er kommet på det økologiske landkort som modtagere af de to andre af Årets Køkkenroser.

Seneste nyt fra lf.dk