Dillerkaj er vred from Landbrug & Fødevarer on Vimeo.

APRILSNAR - Dillerkaj: Jeg føler mig misbrugt af Naturfredningsforeningen

I ugens løb har flere danskere kunnet se sit navn i en underskriftsindsamling foretaget af Danmarks Naturfredningsforening i 2015 i forbindelse med deres kampagne ”Red kysterne”. Foreningen indsamlede, sagde de dengang, 123.000 underskrifter fra vrede danskere. Underskrifterne blev afleveret til daværende miljøminister Eva Kjer Hansen.

1. april 2017 

Mandag afslørede Radio 24Syv efter en aktindsigt, at mange af underskrifterne i indsamlingen var gengangere, eller ligefrem opdigtede navne som Swagmaster9000 og Anders And. Der var altså ikke 123.000 danskere, der deltog i Danmarks Naturfredningsforening. En af dem, der er fortørnede over at have fået sit navn misbrugt er Dillerkaj, der optrådte med sin underskrift i indsamlingen.

- Jeg føler mig misbrugt og hængt ud. Jeg har aldrig nogensinde deltaget i en underskriftsindsamling til fordel for Danmarks Naturfredningsforening, siger Dillerkaj i en eksklusiv film her den 1. april.

Der findes ikke mange med navnet Dillerkaj i Danmark, og derfor frygter Dillerkaj selvsagt, at han nu bliver taget til indtægt for Danmarks Naturfredningsforenings falske underskriftsindsamling.

- Jeg har taget initiativ til en underskriftsindsamling, hvor man kan støtte mig i kampen for, at Danmarks Naturfredningsforening aldrig igen får lov til at lave en underskriftsindsamling, siger Dillerkaj, der melder om overvældende interesse fra folk som Dillertorben, Dillerhans og Dillerkarsten, som alle frygter at blive den næste, der bliver ramt.

Se Dillerkaj tale ud i videoen ovenfor!