Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox

Skandinaviske mejerier vil skabe endnu mere værdi

260 branchefolk, topledere og mejerispecialister mødes i København til Nordisk Mejerikongres 8.-9. juni. Her vil de søge nye vækstmuligheder i en branche, som producerer mejeriprodukter af høj international kvalitet til både hjemmemarkeder og eksport.

Den prestigefyldte Nordiske Mejerikongres bliver afholdt for 44. gang 8.-9. juni 2017 på Axelborg i København og bliver officielt åbnet af keynote speaker og CEO for Arla Foods, Peder Tuborgh.

Temaet for kongressen er Adding Value og programmet er opdelt i fire undertemaer: Improving Efficiency; All-Time High Food Safety; Green Solutions; Healthy Dairy Products.

Programmet byder på indlæg af særlig høj faglig kvalitet og med repræsentanter fra nogle af de største mejerikoncerner i verden som Fonterra, Nestlé og Arla Foods. Ligeledes er ingrediensindustrien stærkt repræsenteret af bl.a. Chr. Hansen, som er hovedsponsor for kongressen, samt af mejeriindustriens leverandører. Og ikke mindst er den akademiske verden repræsenteret med oplæg om den nyeste forskning inden for ovenstående kategorier.

Alle oplægsholdere er blevet opfordret til at vinkle deres præsentationer ud fra et anvendelsesorienteret fokus, så forskningen skaber værdi til industrien.

Der vil bl.a. være indlæg om:

  • Hvordan mejeriprodukter kan indgå i en bæredygtig diæt
  • Hvordan forbrugertrends kan bringe værdi til mejeriindustrien
  • Hvordan teknologi kan hjælpe til at give forbrugerne, det de ønsker – også når de ikke selv er bevidste om egne behov.
Nordisk Mejerikongres – snart 100 års jubilæum
Nordisk Mejerikongres bliver holdt hver 3. år i et af de nordiske lande. Kongressen bliver arrangeret af Nordisk Mejeriteknisk Råd, som har medlemmer fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. I 2020 fylder Nordisk Mejerikongres 100 år.  

Seneste nyt fra lf.dk