Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Mød landets tre bedste kantiner

De nominerede til Kantineprisen 2018 er fundet. De nominerede kantiner har det til fælles, at de alle er ekstremt dygtige håndværkere, der laver raffinereret og smagfuld mad til deres gæster. Og så går de selvfølgelig ikke på kompromis i valget af råvarer.

De tre nominerede til Årets Kantinepris 2018 har det til fælles, at den gode måltidsoplevelse står skarpt, og kantinerne har fokus på råvarer i sæson samt en bæredygtig tankegang, hvor alle råvarer skal bruges uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Juryen er derfor ikke i tvivl om, at køkkenet hos de nominerede kantiner tager ansvar for madens kulinariske og sundhedsmæssige kvalitet, og at gæsterne bliver inspireret og udfordret dagligt.

Svært valg

Det er 15. gang, at erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer uddeler Kantineprisen. Men selv om der efterhånden er stor erfaring med at vælge de nominerede, bliver det ikke nemmere. For hvert år bliver de indstillede kandidater stærkere og stærkere, og det er dermed sværere for juryen at vælge de nominerede, fordi grundlaget er så godt.

Andreas Buchhave Jensen, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen, siger:

”Der sker virkelig noget i den her branche. Niveauet løfter sig hele tiden, og de kokke, der er nomineret i år, kunne til hver en tid gå ud og få job på nogle af de bedste restauranter. Det er en fryd at opleve, at nogle af de rigtigt gode håndværkere i branchen har fået øjnene op for, at kantinebranchen også er et sted, hvor de har mulighed for at udfolde deres talent.”

Jury på hemmeligt besøg

I løbet af juni måned kommer juryen på uanmeldt besøg hos de tre nominerede kantiner. På den måde får de en førstehåndsoplevelse af de forskellige kantiner, som de kan tage med, når vinderen skal findes.

”Det er altid en fordel at se med egne øjne, hvordan en kantine drives. I juryen glæder vi os til at komme på besøg, og vi har meget store forventninger til de måltider, vi skal opleve rundt omkring i de nominerede kantiner,” siger Andreas Buchhave Jensen.

De nominerede til årets Kantinepris 2018 er:

Køkkenchef Mathias Holt, Socialcantina, Brønshøj

Køkkenchef Jesper Salomonsen, Meyers Contract Catering, Novo Nordisk, Måløv

Køkkenchef Casper Holm Løvgreen, Kokkenes Køkken, Kombit, København S

 

Vinderne hædres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted den 9. oktober på Hindsgavl Slot i Middelfart.

For yderligere info: Kontakt Andreas Buchhave Jensen, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, tlf. 28960830

Foto og logo til download på www.kantineprisen.dk under pressematerialer

Seneste nyt fra lf.dk