Kantineprisen gaar for foerste gang til en kommunal kantine

For første gang i Kantineprisens 15-årige historie går prisen i år til en kommunal kantine. Den overraskende vinder er Mathias Holts ’Social Cantina’ hos Københavns Kommunes Socialforvaltning i Brønshøj.

I år var juryen ikke et sekund i tvivl; Social Cantinas koncept er så klart og eksekveret så flot, at der ikke herskede nogen tvivl om, at de skulle have årets Kantinepris.

De andre nominerede kantiner, Kombit fra Kokkenes Køkken og Meyers kantine hos Novo Nordisk, havde også været værdige vindere af prisen, for de tre nominerede køkkener repræsenterer alle et højt fagligt niveau og serverer meget velsmagende mad i indbydende kantiner.   

Andreas Buchhave Jensen, der er chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer og med i juryen til Kantineprisen siger:

”Københavns Kommunes Socialforvaltning i Brønshøj er den virkelige vinder af årets kantinepris. De har givet slip og overladt beslutningen om, hvordan kantines koncept skal se ud og drives til en fagmand. Med den agenda er de lykkedes med at rekruttere en fremragende kok. Mathias Holt styrer koncept og sætter hold. Og det virker til, at kokkene trives, og at gæsterne er glade. Jeg håber, at deres eksempel vil være til inspiration for andre virksomheder og organisationer.”    

Glad – og overrasket – vinder
Mathias Holts fra ’Social Cantina’ hos Københavns Kommunes Socialforvaltning i Brønshøj er en både glad – og overrasket – vinder af prisen:

”Jeg synes, det er dejligt, at vi det arbejde, vi gør hver dag, bliver anerkendt. Og så er sådan en pris jo med til at skubbe lidt på fordommene over, hvad en kantine egentlig kan,” siger han.

Kantineprisen bliver uddelt af Landbrug & Fødevarer en gang årligt. Prisen blev stiftet i 2004, og det er 15. gang, den uddeles.


Fakta:
Vinder af Kantineprisen 2018:
Mathias Holt, Social Cantina, Københavns Kommunes Socialforvaltning i Brønshøj.


For yderligere information:
Se www.kantineprisen.dk eller kontakt:
Andreas Buchhave, chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer, tlf.: 28 96 08 30 mail: anbj@lf.dk eller
Linda Gjaldbæk, pressekonsulent i Landbrug & Fødevarer, tlf.: 26 84 28 80, mail: lgjh@lf.dk


Seneste nyt fra lf.dk