L&F roser regeringens arbejde for et nyt erhvervsfremmesystem

Folketinget har netop vedtaget en ny lov for erhvervsfremmesystemet i Danmark. Noget der har stor betydning for fødevareklyngen, udtaler Landbrug & Fødevarer.

Landbrug & Fødevarer har længe kæmpet for at få forenklet erhvervsfremmesystemet, så virksomhederne kan få gavn af ydelserne i systemet i endnu højere grad.

Derfor glæder Anders M. Klöcker, områdedirektør i Landbrug & Fødevarer, sig over, at regeringen netop har vedtaget loven om erhvervsfremme.

- Vores medlemsvirksomheder har oplevet systemet som en jungle af regler og tilbud, som i sidste ende har været ugennemskueligt. Vi glæder os derfor over, at regeringen har lyttet til vores bøn og nu samler og målretter indsatsen mod nationale styrkepositioner såsom fødevarer, siger han.

Regeringen har i dag også præsenteret ”Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse”.

Her får fødevareklyngen en repræsentant i form af Nicolai Hansen, der er adm. direktør i kartoffelmelsproducenten KMC og formand for forskningsudvalget hos Landbrug & Fødevarer.

- Jeg er naturligvis glad for at være udpeget til denne vigtige opgave. Samtidig er jeg beæret over at repræsentere den danske fødevareklynge på denne post. Jeg ser frem til at bidrage med min viden og erfaring for at danske virksomheder kan opleve et mere enkelt og smidigt erhvervsfremmesystem, siger Nicolai Hansen.

Nicolai Hansen har mere end 30 års erfaring med ledelse af internationalt orienterede fødevarevirksomheder. Derudover har han siddet i Region Midtjyllands Vækstforum i perioden 2014-2017 samt i indeværende periode.

Seneste nyt fra lf.dk