
Danmarks første folkemøde om mad afholdes på Lolland
Madens Folkemøde samler madentusiaster fra hele landet på Engestofte Gods den 10. og 11. maj, hvor borgere, ministre, madproducenter og stjernekokke samles for at smage på og diskutere fremtidens mad.
Madens Folkemøde vil danne rammerne om en åben debat om alt det vi spiser, hvordan og med hvem vi spiser det. Fællesskabet om naturen, gastronomien, fødevarekulturen og ikke mindst klimaet er i højsædet til mødet.
”Aldrig før har vi snakket så meget om mad – og aldrig før har vi snakket så meget forbi hinanden. Samtalen om vores mad og hvor den kommer fra er vigtigere end nogensinde, men den foregår ofte i alt for lukkede kredse. Det vil Madens Folkemøde lave om på. Hvis vi skal finde løsningerne på fremtidens udfordringer, så kan det kun ske sammen – ved at vi samler politikere og forbrugere og producenter og madprofessionelle ved samme bord og samtaler”, fortæller Lisbeth Olsgaard, chef for corporate branding i Landbrug & Fødevarer og medlem i Madens Folkemødes bestyrelse.
Programmet kan læses her, og mere information finder du på Madens Folkemødes hjemmeside.