Landbrug & Fødevarer ansætter ny kommunikationsdirektør

Lasse Bastkjær Jensen bliver ny kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer.

Det bliver 40-årige Lasse Bastkjær Jensen, der fremover skal stå i spidsen for kommunikationsområdet i Landbrug & Fødevarer.

Lasse Bastkjær Jensen er i dag kommunikationschef i DR, hvor han har været ansat siden 2016. Forud for dette job har han været global chef for medierelationer i Danfoss A/S og inden da havde han gennem en årrække forskellige ledende kommunikationsstillinger i TDC. Lasse Bastkjær Jensen er kandidat i Public Relations fra RUC.

"Jeg er utrolig glad for, at vi nu får Lasse med på holdet, og vi dermed har fået en stærk samlende kraft i spidsen for Landbrug & Fødevarers kommunikation. Lasse kommer med en dyb erfaring i at styre kommunikationen i en kompleks organisation med stor politisk opmærksomhed, og hans opgave bliver i høj grad sammen med resten af hans team at sikre at vi både på kort og på langt sigt har en klar og sammenhængende linje i vores kommunikationsarbejde,” siger Anne Lawaetz Arhnung, administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer.

Landbrug & Fødevarers nye kommunikationsdirektør glæder sig til sin nye rolle.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at bidrage til fortællingen og forståelsen for et af Danmarks stærkeste erhverv. Hele nationen er rundet af, at Danmark er et landbrugsland, og samtidig udgør erhvervet en topmoderne industri. Landbrug & Fødevarer er en kompleks organisation med et aktivt bagland, stor politisk bevågenhed og fagligt svært stof, og det er en udfordring, jeg som kommunikatør ikke kan modstå,” siger Lasse Bastkjær Jensen.

Lasse Bastkjær Jensen tiltræder i sin nye stilling 1. juni 2020.

For yderligere oplysninger kontakt:

L&F’s presseafdeling på 3339 4520
Lasse Bastkjær Jensen på 2735 1240


Morten Nielsen

Seneste nyt fra lf.dk