Mejeriprisen 2020: De guider kunderne til den bedste madoplevelse

Tillykke med nomineringen til Danmarks bedste mejeriafdelinger 2020. De forstår at sætte mejeri på dagsorden i butikken, tilbyder sæsonaktuelle og friske varer, der spænder bredt. De formår at guide og inspirere kunden til den bedste madoplevelse.

Hvem kan egentlig forestille sig en pizza uden formidabel ost og hvem kan sige rødgrød uden at sige fløde. Mejeri og madkultur hænger sammen. Men fløde er jo ikke bare fløde og ost er ikke bare ost.

Derfor leder Landbrug & Fødevarer hvert år efter en mejeriafdeling blandt discount kæder og super/hypermarkeder, som gør det ekstra godt. Som hjælper kunderne til den bedste madoplevelse og som virkelig formår at sætte både producenterne og produktet i fokus.

For kunderne vil have lokale varer, men vil ikke gå på kompromis med deres kulinariske oplevelser og det kræver særlige ildsjæle, viden og kunnen for at guide kunderne til det helt rigtige valg og samtidig en helt speciel indkøbsoplevelse.

- Mejeriprodukterne er vigtige, fordi de samler retten. Derfor kræver det viden om produkterne og producenterne for at hjælpe kunden til det bedste køb for dem, siger afdelingsleder og jurymedlem Mette Gammicchia, Landbrug & Fødevarer.

Og de særlige er fundet.

De nominerede er:

I kategorien Discount

  • Rema1000 Stenlille, Mejeriansvarlig James Dobson
  • Lidl Hillerød, Mejeriansvarlig Matilde Jensen
  • ALDI, Stege, Mejeriansvarlig Bo Larsen

I kategorien Supermarked/hypermarked

  • SPAR Snedsted, Mejeriansvarlig Andy Smart
  • Salling Super Aarhus, Mejeriansvarlig Lise Salomonsen
  • MENY Rotunden, Mejeriansvarlig Mette Hostrup Iversen

For yderligere info
Kontakt ansvarlig for Mejeriprisen, jurymedlem Mette Gammicchia, afdelingsleder, Landbrug & Fødevarer, tlf.: 3339 4268 eller mjg@lf.dk

Presse: Mille Marie Christensen, presserådgiver, medier, Landbrug & Fødevarer, tlf.: 8740 5518 / 6170 2047 eller mic@lf.dk

Logoer og profilbilleder til download på www.mejeriprisen.dk under pressematerialer.

Seneste nyt fra lf.dk