Foto: L&F

L&F udgiver folder om landbrugsstøtten

Forud for vedtagelsen af EU’s nye landbrugspolitik har Landbrug & Fødevarer udgivet folder med de vigtigste pointer om landbrugsstøttens udvikling, betydning og det forventede indhold i den kommende landbrugspolitik.

Netop nu forhandles der i EU om en ny landbrugspolitik gældende fra 2023. Selvom intet endnu er vedtaget, kender vi med stor sandsynlighed allerede flere elementer i aftalen.

Når forhandlingerne i EU er afsluttet og reglerne vedtaget, skal de implementeres i medlemslandene, hvilket får stor betydning for dansk landbrugs- og fødevareproduktion. Folketinget ventes at behandle den danske implementering i de kommende måneder. 

Folderen rundsendes til journalister med fagbladet Journalisten og skal fungere som faktuel formidling af svært stof for at skabe større indsigt. 

- Som organisation tror vi rigtig meget på, at dybere indsigt skaber bedre debat. Uanset om man er kritisk eller positiv overfor EU’s landbrugspolitik, så tror vi på, at substans og fakta kan skabe bedre debat og mere korrekt dækning, siger kommunikationsdirektør i L&F, Lasse Bastkjær Jensen. 

Værd at vide om landbrugsstøtten

Hent folderen her (pdf) 

 

Seneste nyt fra lf.dk