CSR L&F 2020

L&F: Rapport om samfundsansvar 2020

​"Alle har et ansvar for at passe på vores klima og natur, på at værne om menneskerettigheder og på at arbejde for, at verden hver dag bliver et bedre sted at være for både mennesker og dyr. Vi har et ansvar hver især, men vi har også et ansvar som nation, som virksomhed og som organisation."

Sådan starter forordet i Landbrug & Fødevarers "Rapport om samfundsansvar 2020: En del af samfundet", der udkom i går, og kan læses her. 

Rapporten, der udkommer hvert år, gennemgår et udpluk af de tiltag, som Landbrug & Fødevarer støtter op om og bidrager til en positiv forandring i samfundet; hvad enten det er forebyggelse af krænkelser på arbejdspladsen, bedre affaldssortering i vores bygninger, rådgivning om minivådområder eller madskoler for børn. Som landbrugs- og fødevareerhvervets erhvervsorganisation, og i naturlig forlængelse af medlemmernes arbejde, indgår Landbrug & Fødevarer i et væld af aktiviteter, projekter og indsatser. Nogle i stor skala, andre i mindre. Disse er i rapporten inddelt i seks temaer: ”Orden i egne rækker”, ”Dyrenes foder”, ”Mere for mindre”, ”Tættere på maden”, ”Vi passer på naturen” og ”En verden af viden”. 

Tidligere års CSR-rapporter kan læses her.

Seneste nyt fra lf.dk