Fødevarepriserne 2021 (Foto: L&F)

Fødevarebranchens dygtigste fagfolk skal hyldes – indstil din favorit til Fødevarepriserne 2021

Nu er jagten på de allerbedste fagfolk fra foodservice og dagligvarehandlen sat ind. Kender du de bedste inden for dit felt, så er det nu, du som dagligvarekæde, privatslagter, kantine eller offentligt køkken skal slå til og indstille din favorit.

Landbrug & Fødevarer kårer igen i år Danmarks dygtigste fagfolk fra madverdenen, når vi uddeler Slagterprisen, Mejeriprisen, Frugt- og grøntprisen, Kantineprisen og Køkkenprisen. Priserne hylder de madprofessionelle, der gør en enorm indsats for at højne niveauet i fødevarebranchen. 

Hvem kan indstilles?

Vi leder efter kandidater, der går den ekstra mil i de gode fødevarers tjeneste. Madprofessionelle, der sætter en ære i at udføre godt madhåndværk og som har et sortiment, der både udfordrer og er tilpasset målgruppen. 

Kender du et køkken, der hver dag laver mad til rigtig mange, kan de indstilles til Kantineprisen eller Køkkenprisen. Landets bedste butikker kan indstilles til at vinde Slagterprisen, Mejeriprisen eller Frugt- og grøntprisen. Vi glæder os til at høre fra dig, for de dygtigste skal hyldes. 

Indstil de dygtigste i branchen 

Hvis du kender til køkkener, kantiner, dagligvarebutikker eller privatslagtere, som skal anerkendes for den enorme indsats, de gør så indstil dem til Fødevarepriserne 2021. For dagligvarebutikkernes vedkommende er det kædekontorerne, der indstiller og for privatslagterne er det fagkonsulenter hos Danske Slagtermestre. 

Priserne er en løftestang og en oplagt mulighed for at blive opdaget og anerkendt af branchen og kunderne. Hver pris har en jury af højspecialiserede og dedikerede fagfolk med høje forventninger og skarpe kriterier, for priserne er af stor værdi for både detailhandlen og foodservice.  

Vil du vide mere?

Læs mere om priserne, deadline og kriterier og indstil din favorit på prisernes egne hjemmesider. Her kan du også downloade pressemateriale. På hjemmesiderne finder du også kontaktpersoner på priserne.

Frugt- og grøntprisen
Mejeriprisen
Slagterprisen
Kantineprisen
Køkkenprisen


Der er deadline for indstilling af kandidater den 18. maj 2021.

Vinderne kåres ved et stort awardshow på Fødevaredagen den 28. september på Hindsgavl Slot på Fyn. 

Seneste nyt fra lf.dk