L&F

2500 glade danskere gæstede Landbrug & Fødevarer i ikoniske omgivelser til Kulturnatten

Når folkeskolernes efterårsferie starter, er der traditionelt set også Kulturnatten i København. Sammen med 12 lokale danske fødevareproducenter, blev rotunden fyldt op med lækkerier, så alle der slog vejen forbi kunne få en smagsprøve på de gode danske fødevarer.

12 lokale producenter fra rundt omkring i Danmark deltog i Kulturnatten i Axelborgs ikoniske rotunde. Og alle blev de også besøgt af glade gæster, og samtidig lagde L&F’s nye administrerende direktør Merete Juhl også vejen forbi til denne festaften.

- Det er simpelthen en fornøjelse at se, hvordan gæsterne tog sig tid til at lytte og lære mere om de enkelte virksomheder og om vores arbejde i Landbrug & Fødevarer, sagde hun med et stort smil. 

Axelborg var højdepunktet på aftenen 

Over 2500 danskere gæstede Axelborg i de 6 timer dørene var åbne, og ingen gik derfra sultne. 

- Nej, hvor var der meget godt. Jeg har fået sprød chili sin carne, hammer gode hvidløgsspegepølser og skyllet ned med lækker hindbær-gløgg, og lige toppet med en lille smagsprøve af rom, knald godt, sagde Mark, der sammen med sin familie på fem gæstede rotunden. 

Han fortsætter:

- Jeg er meget imponeret, og behøvede da slet ikke at have spist aftensmad inden dette besøg. Mine børn var også meget imponerede, over at det hele faktisk smagte godt og så samtidig med den vildt flotte udsigt. De har aldrig været så højt oppe, det var de helt vilde over.

Den samme begejstring var der også hos andre besøgende gæster. En af dem var Clara Nisted som fortalte at besøget var højdepunktet på hendes aften:

- Wow, hvor var det en vild oplevelse. Fantastisk og ikonisk bygning, vildt lækre smagsprøver og helt vildt passionerede mennesker Denne oplevelse har været højdepunktet på min aften. At jeg kunne smage, spørge og besøge alle mine råvarer, jeg kan næsten ikke få armene ned.

Lokale producenter var begejstrede

12 lokale producenter fra hele Danmark deltog til Kulturnatten i Axelborg og de var meget begejstret over at Axelborg kunne være ramme, for at vise de danske fødevarer frem.

- Fantastisk af Axelborg og Landbrug & Fødevarer, at skabe nogle rammer, hvor vi kan invitere danskerne ind til at smage vores råvarer, lød det fra Simon fra Dyrbar.

Dyrbar er Danish Crowns nørderi. Ment som kød, af særlig karakter, og skabt til den kvalitetsorienterede forbruger.

Til Kulturnatten serverede de frisk krogmodnet og stegt kød lige fra grillen til gæsterne, og mange var meget begejstrede.

- Det smager vildt godt. Normalt spiser jeg ikke så meget kød, men det her vil jeg helt sikkert gerne lave derhjemme, tak for en super god smagsoplevelse, sagde en ivrig smager i Dyrbars stand.

 

Seneste nyt fra lf.dk