Sidste års vinder af Årets elev i kvægproduktion, Janni Petersen. Billede: SEGES Innovation

Kender du årets Kvægelev? Husk at sende din indstilling!

Har du en kvæg-elev, som både er fagligt engageret, initiativrig og en god kollega? Så skynd dig at indstille ham eller hende til ’Årets elev i kvægproduktion’.

Landbrug & Fødevarer Kvæg vil gerne markere, hvor vigtige de unge er for erhvervet. Derfor kårer vi Årets elev i kvægproduktion 2023 ved årsmødet på Kvægkongressen 27. februar.

I bedømmelsen lægges der blandt andet vægt på, at eleven er en god ambassadør for branchen, er en gevinst for arbejdspladsen både fagligt og socialt samt udviser faglighed og engagement.

Bedømmelseskomitéen består af en kvægproducent, et bestyrelsesmedlem fra Landbrug & Fødevarer sektor for Kvæg og en journalist fra Landbrugsavisen.

Bedrifter og skoler kan indstille

Alle bedrifter og skoler med landmandsuddannelsen, der har/har haft elever (1. HF eller 2. HF) ansat i perioden 1.8.2022 til 1.3.2023, har mulighed for at indstille én eller flere elever. Indstillingen skal betragtes som en fælles indstilling enten mellem arbejdsgiver og elev eller skole og elev.

Pengepræmier

Vinderen af Årets elev i kvægproduktion får en præmie på 6.000 kr. Finalist nr. 2 og 3 får hver en præmie på 2.000 kr.

 

Se mere og indstil din kandidat her.

Send indstillingen som video - bare rolig, den vises ikke på Kvægkongressen!

Igen i år, skal indstillingsformen være video – evt. suppleret med en motiveret skriftlig indstilling. Det er helt okay at indsende en mobilvideo, filmet direkte fra stalden – der bedømmes ikke ud fra, hvor god kvalitet videoen er i - men på hvad der i videoen fortælles om din elev, og hvorfor I mener han eller hun skal kåres til Årets kvægelev 2023. Indstillingsvideoen, der indsendes, er ikke den, som vises til Årsmødet på Kvægkongressen. Udpeges din elev som finalist, sørger vi for, at der bliver lavet en professionel videopræsentation af vedkommende. 

Sidste frist for at indstille din kandidat er torsdag den 2. februar.

Vi ses til Kvægkongres 2023 den 27.-28. februar i MCH Herning Kongrescenter!

Læs mere om indstillingen her.

Seneste nyt fra lf.dk