Foto: The Food Project

Vil du på programmet til Madens Folkemøde?

Planlægningen af Madens Folkemøde den 2. - 3. juni 2023 er i fuld gang. Ambitionen er at samle Maddanmark, og sætte vores mad under lup. Der er nu åbent for tilmeldinger til programmet. Læs her, hvordan du kan være med i Danmarks vigtigste folkemøde.

Madens Folkemøde er sat i verden for at samle Maddanmark og skabe indsigt, ny viden og madglæde. Målet er at danne ramme om en åben, ambitiøs og demokratisk samtale om, hvordan Danmark bliver et bedre og mere bæredygtigt madland.

Derfor er Madens Folkemøde både for producenter, kokke, akademikere, praktikere i stald, på mark og i køkken, borgere, politikere, salgsled og alle andre, der er optagede af, hvordan vi skal producere vores mad, og hvordan vi gør det på en bæredygtig måde. 

Vær med i Madens Folkemøde 2023

Vil du være med til at sætte dit eller din organisations præg på årets folkemøde, så er der fem enkle måder at være med på. 

Du kan byde ind med: 

  • Debatter, samtaler eller talks 
  • Workshops, smagninger eller andet, der har madhåndværket i centrum 
  • En stadeplads på madmarkedet 
  • Aktiviteter for børn og skoleklasser 
  • En aktivitetsstand for virksomheder og organisationer i madens verden

Tilmeldingen til programmet foregår som et open call, hvor du indsender forslag til programmet. Herefter udvælger sekretariatet de indslag, der bliver en del af årets til årets folkemøde. 

Tilmeld dit indslag her.

Fristen for at indsende forslag er 3. februar.

Vil du høre mere om jeres muligheder for at være med i Madens Folkemøde? Så kontakt folkemødedirektør, Stine Lolk, 5388 2803 eller stine@thefoodproject.dk 

Seneste nyt fra lf.dk