Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Publikationer om oksekød

Højreklik på linket og vælg "Gem destination som", hvis du ønsker at downloade en pdf.


Statistik for okse- og kalvekød 2018
Denne statistik omfatter årsopgørelser for 2018 og nærmeste foregående år for kvæg- og oksekødssektoren.
Statistikken indeholder tabeller og figurer for Danmark over struktur, bestand,
slagtninger, produktion, priser og handel samt for de øvrige lande i Den Europæiske Union (EU). I statistikken er for EU angivet tal for EU-28. 

Dansk version (Pdf til download) 

In English (Download pdf)

Hent årsstatistikker fra 2002 og fremefter her

  Dansk okse- og kalvekød i et europæisk perspektiv
Benchmarkanalyse, hvor dansk okse- og kalvekød sammenlignes med produktionen i Irland, Nederlandene, Sverige, Tyskland samt EU-kravene, inden for områder som primærproduktion, veterinære forhold, klimabelastning og miljøforhold.
  
Download (pdf) 


Danish Beef and Veal Within a European Perspective
This benchmark analysis compares Danish beef and veal production with production in Ireland, the Netherlands, Sweden and Germany, comparing EU requirements in areas such as primary production, veterinary conditions, climate impact and environmental conditions.

Download in English (pdf) 


Danskt nötkött i europeiskt perspektiv
Benchmarkanalys, där dansk nöt- och kalvkött jämförs med produktionen i Irland, Nederländerna, Sverige och Tyskland inom områden med EU-krav om primärproduktion, veterinärförhållanden, klimatpåverkan och miljöförhållanden.

Svensk version (pdf til download)
Status and perspectives regarding BSE in member states with negligible risk
By Lis Alban (lia@lf.dk) and Flemming Thune-Stephensen (fts@lf.dk)
Danish Agriculture & Food Council
September 13, 2012
Download (pdf)