Foto: Unsplash

Dansk Flavour Organisation

Velkommen til Dansk Flavour Organisation

Om DFO
DFO har siden 1940’erne været en brancheforening for danske flavour- og ekstraktfabrikanter, -importører, -agenter og associerede medlemmer. Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser i relation til fremstilling samt køb og salg af aromaer til levnedsmidler. Vi repræsenterer branchen og afgiver erklæringer på dennes vegne overfor indenlandske og udenlandske myndigheder og organisationer.

Vores organisation er medlem af den europæiske flavour-organisation, EFFA, som består af nationale flavour-organisationer fra hele Europa. EFFA arbejder for flavourbranchen på europæisk plan ved at monitorere EU lovgivning og fremme alliancer med andre europæiske organisationer. EFFA er desuden medlem af International Organization of the Flavor Industry, IOFI, som DFO derfor også er repræsenteret i gennem EFFA.

Klik her og læs i brochuren om DFO. Følg gerne DFO på LinkedIn og følg løbende med i hvad der sker i branchen.  

Hvad er flavour?
Flavour er det engelske ord for aroma. Et aromastof er lugte eller dufte fra flygtige (luftbårne) stoffer, hvis kemiske sammensætning er kendt. Eksempler kan være ekstrakter, destillater og æteriske olier. Læs meget mere om flavours i denne brochure. Hvis du vil læse mere om, hvorfor der er tilsat aroma i vores fødevarer, klik her.

Medlem af DFO
Ønsker du at læse mere om DFO’s medlemmer eller hvordan man bliver medlem, klik her.

 

 

 

DANSK FLAVOUR ORGANISATION | c/o Landbrug & Fødevarer | Axelborg, Axeltorv 3 | 1609 København V | Telefon 3339 400

Kontaktperson: Ole Vangsted Ellefsen, Tlf: +45 3339 4242 / +45 6120 9057, mail: ovel@lf.dk