Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

Slut med madspild fra restauranter og kantiner

Nu kan du få resterne med hjem, når du har spist ude. Der er udviklet en praktisk og bæredygtig såkaldt Treatbox til at transportere dem i.

Danske kantiner og restauranter kan nu tilbyde deres gæster at få resterne af et måltid med hjem i en praktisk og bæredygtig såkaldt Treatbox. Treatbox er et nyt alternativ til de traditionelle doggybags af plastic og folie og er 100 procent biologisk nedbrydelig.

Treatboxen blev lanceret på årets Folkemøde, og IKEA, der er verdens syvende største restaurantkæde, har sagt ja til at teste konceptet i Danmark.

Bag Treatbox står blandt andre REFOOD mærket, som Landbrug & Fødevarer er medstifter af.

- Det handler om at undgå madspild, og det er en sag, som vi støtter på flere fronter, siger Klaus Jørgensen, der er medlem af bestyrelsen for Refoodmærket og områdechef for Medlemsforhold & Foreningssekretariat hos Landbrug & Fødevarer.

Læs mere på treatbox.dk

Klaus Jørgensen

L&F Business nr. 10, 2017

Seneste nyt fra lf.dk