Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Nu starter jagten på fødevarebranchens bedste

Så er det igen tid til at hædre de bedste af de bedste. Vi stiller skarpt på de dygtigste fagpersoner inden for dagligvarehandlen og foodservice. Jo bedre de er til at håndtere jeres produkter – jo højere værdi giver det i sidste ende. Også for jer.

Igen i år uddeles Økologiske Køkkenroser, Kantineprisen, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen til køkkener og butikker, som performer ekstra godt inden for netop deres område.

Vi hæver barren for jeres kunder
Fødevarepriserne er en vigtig løftestang for både detailhandlen og foodservice, og der er kamp til stregen hvert år. Hver pris har en jury og skarpe kriterier. Der skal blandt andet leveres på oplevelse for kunden, på kvalitet og på godt håndværk. Alt sammen kriterier, som er med til at løfte jeres varer.

Markedsføring i top
Hæderen fra Landbrug & Fødevarer bliver taget alvorligt – kæderne er ikke blege for at fortælle om deres sejr på sociale medier, i butikker og tilbudsaviser. Og endda også under VM i håndbold.

Følg med i feltet
Læs mere om priser, deadlines og kategorier via nedenstående links. Vinderne kåres på den årlige branchedag Fødevaredagen den 24. september på Hindsgavl Slot.

Økologiske Køkkenroser

Kantineprisen

Mejeriprisen

Frugt- og grøntprisen

Slagterprisen

Anne Heide Lund

L&F Business nr. 3, 2019

Seneste nyt fra lf.dk