Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Klaus Høeg genvalgt til Primærbestyrelsen

Klaus Høeg er blevet genvalgt som deltidslandmændenes repræsentant i Primærbestyrelsen.

Fredag den 10. marts blev der på Axelborg holdt deltidslandsmøde. Her blev Klaus Høeg fra Landboforeningen Midtjylland genvalgt uden modkandidater, som deltidslandmændenes repræsentant i Landbrug & Fødevarers Primærbestyrelse. Som suppleant blev Jens Simonsen fra Ikast-Herning Landboforening valgt.

Ca. 70 repræsentanter for deltidslandmændene i landboforeningerne og familielandbrugsforeningerne var mødt til deltidslandsmøde, hvor de bl.a. drøftede dagpenge, den nye husdyrlov, natur- og teknologi, samt digitalisering.

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk