Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox

Ustabil drift i Tast selv-service

Ustabil drift i Tast selv-service har givet store udfordringer for de konsulenter, der laver EU-ansøgninger. Derfor anmodede Landbrug & Fødevarer inden påske Landbrugs & Fiskeristyrelsen om en udskydelse af ansøgningsfristen. Men anmodningen er ikke blevet ikke imødekommet.

Der har den seneste tid været store udfordringer med Tast selv-service, hvilket gør, at mange konsulenter er alvorligt pressede for at nå ansøgningsfristen i morgen den 21. april. Desuden har det betydet yderligere inddragelse af ydertimer og påskedage for at være sikker på at nå fristen.

Dette er efter Landbrug & Fødevarers opfattelse ikke en rimelig situation, og derfor anmodede Landbrug & Fødevarer om en udskydelse af ansøgningsfristen. Anmodningen er ikke blevet imødekommet, da styrelsen blandt andet vurderer, at det vil give stor risiko for forsinket udbetaling af landbrugsstøtten.

Maria Skovager Østergaard

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk