Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox

Fælles genopretningsplan i Danmark og fælles retningslinjer for godtgørelse for tab på renteswaps

Hollandske landmænd, der sidder fast i swap-gæld, er med regeringens hjælp sikret en ensartet genopretningsplan fra bankerne. Landbrug & Fødevarer opfodre til en lignende model for danske landmænd.

Danmark Radio bringer i dag fredag den 13. januar en historien om den Hollandske regering, der nu tilbyder hjælp til hollandske landmænd med gæld på grund af swap-lån. Landbrug & Fødevarer forslår lignende model i Danmark, og har derfor sendt et brev til erhvervsminister Brian Mikkelsen  - læs brevet om SWAP her - med opfordring til at se på en model for swap-lån. Martin Merrild er interviewet til P1 og er inviteret i TV Avisen i aften.

 

I kan læse mere om historien på landbrugsavisen.dk

 

I må meget gerne hjælpe med at dele budskaberne på Facebook og Twitter:

 

Twitter – her kan I like og dele opslaget - https://twitter.com/spisekammeret

 

Facebook - del og like gerne opslaget fra Martin Merrild - https://www.facebook.com/MerrildFormand

De største hollandske banker har tilsluttet sig en genopretningsplan, som vil give mulighed for kompensation til små- og mellemstore virksomheder, der har lidt tab som følge af swapaftaler. Med baggrund i den hollandske genopretningsplan har Landbrug & Fødevarer opfordret Erhvervsministeriet til at undersøge danske bankers genopretningsløsninger og til at udarbejde en fælles genopretningsplan i Danmark med mulighed for godtgørelse for tab på renteswaps.

 

Ole Henrik Larsen

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk