Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Thor Gunnar Kofoed genvalgt til formand for Frøsektionen

På Frøsektionens årsmøde på Plantekongressen i Herning blev Thor Gunnar Kofoed genvalgt til formand.

I formandens beretning fik medlemmerne klar besked om hvilke udfordringer, Thor og bestyrelsen arbejder med på de danske og internationale linjer. På europæisk plan arbejdes der på, at en ny Økologiforordning ikke vil ødelægge frøproduktionen, ved at undtage økologi for certificering og give mulighed for produktion af ”heterogene” sorter. Samtidig er det politiske Europa gået i selvsving om plantebeskyttelsesmidler, hvorfor der fra sektionens side arbejdes på at sikre de nødvendig midler til frøproduktionen som diquat. Formanden fortalte forsamlingen om frøsektionens nye tiltag med en helt ny Facebook side. Sektionen vil tættere på medlemmerne og give mulighed for at komme nemt i direkte kontakt med formanden. Formandens beretning kan findes på www.froeavl.dk

Thomas Holst

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk