Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Stor sejr at frøgræs nu igen kan anvendes til MFO

L&F glæder sig over, at Landbrugsstyrelsen har ændret vejledningen, så det nu igen er muligt at anvende frøgræsudlæg til miljøfokusområde (MFO).

Landbrug & Fødevarer har med Frøsektionens formand kæmpet for at få fjernet forbuddet mod at anvende frøgræsudlæg til miljøfokusområde (MFO). Vi er derfor glade for, at Landbrugsstyrelsen nu har ændret vejledningen, så det igen er muligt.

I forbindelse med revideringen af årets vejledning for grundbetaling og grønne krav blev der indført et forbud mod at anvende frøgræsudlæg til MFO.

Landbrug & Fødevarer og Frøsektionen har lige siden dette blev kendt kæmpet for at få denne ændring tilbagerullet, både i høringssvar og ved direkte kontakt til Miljø- og Fødevareministeriet og til EU-Kommissionen.

Desværre er udmeldingen fra Landbrugsstyrelsen kommet relativt sent, da årets ansøgningsrunde allerede har været i gang længe, men vi håber, at det alligevel kan være til gavn for dem, der blev frataget denne mulighed ved ansøgningsrundens start.

Indhold

Maria Skovager Østergaard

Thomas Holst

Seneste nyt fra lf.dk