Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Ny strategi fra L&F skal øge planteproducenternes bundlinje med 500 millioner kroner

De danske planteproducenter skal tjene flere penge, have deres kvaliteter gjort mere synlige, blive bedre til at udnytte digitale muligheder, og se mulighederne i specialafgrøder. Det er nogle af hovedelementerne i en ny strategi for sektoren, som Landbrug & Fødevarer, Planteproduktion har udarbejdet.

En ny strategi for planteproducenterne skal skabe basis for bedre indtjening. Planteproducenterne har dog en række udfordringer, blandt andet med et stigende pres på brugen af plantebeskyttelsesmidler og øgede resistensproblemer. Læs om strategien her.

Torben Hansen

Seneste nyt fra lf.dk