Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Naturmøde i Hirtshals - L&F er med igen

Torsdag, fredag og lørdag i denne uge løber Naturmødet af stablen i Hirtshals for tredje år i træk. Og også i år er L&F og de lokale foreninger repræsenteret i flere debatter og arrangementer.

Landbrug & Fødevarers Lone Andersen og Lars Hvidtfeldt er med i flere debatter på dette års naturmøde. Det er vigtigt, at landbruget er synlige og klar til at tage ordet når naturen er programmet. Både for at understrege at landbruget er en vigtig del af naturforvaltningen i Danmark, men også for at sikre at jordforbindelsen bevares. Derfor skal der lyde en opfordring til at lægge vejen forbi Hirtshals havn og blande sig i debatterne, hvis man har mulighed for det. Det er gratis at deltage og der er rigtig meget på programmet de næste tre dage.

Den nye miljø- og fødevareminister Jacob Ellemann Jensen lægger bl.a. vejen forbi når han torsdag kl. 16.00-16.30 holder ministertale under overskriften ”naturen som ressource”. Senere torsdag er der landspolitisk debat med Ask Rostrup som ordstyrer, når miljø- og fødevareministeren debatterer naturpolitik med Mette Bock, Mette Frederiksen, Pia Olsen Dyhr, Uffe Elbæk, Pernille Skipper og Morten Østergaard.

Du kan læse mere om Naturmødet og finde hele programmet her.

Her kan du se hvilke debatter L&F deltager i.

Marie Juul Rohde

Seneste nyt fra lf.dk