Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Ny kontingentmodel - høringsfrist er 2. februar

I sensommeren 2017 kom kontingentudvalget med forslag til en ny kontingentmodel. Modellen har været debatteret rundt om i foreningerne, og Landbrug & Fødevarer modtager høringssvar til og med 2. februar.

I sensommeren 2017 kom kontingentudvalget med forslag til en ny kontingentmodel. Kontingentudvalget var nedsat af Primærbestyrelsen. De sidste måneder er kontingentudvalgets forslag til ny kontingentmodel blevet drøftet i foreningerne. Martin Merrild, økonomidirektør Lars Daugaard og medlemschef Niels Kenneth Østergaard Scheel har været på rundtur til foreningerne for at fortælle om L&F's økonomi, de politiske prioriteringer og udvalgets forslag til ny kontingentmodel. Stemningen har alle steder været positiv og debatlysten stor i foreningerne. Drøftelserne har særligt handlet om, hvilke opgaver der løftes i regi af L&F, og ikke mindst hvordan denne opgavevaretagelse finansieres.

Også den strukturelle udvikling i landbruget og muligheden for at tiltrække flere medlemsgrupper er blevet drøftet. For at tiltrække flere/nye medlemmer har flere foreninger desuden peget på, at de kontante medlemsfordele kan spille en vigtig rolle.

Husk at sidste frist for indsendelse af høringssvar er fredag den 2. februar og høringssvar sendes til formandssekretær Karen Jensen på kje@lf.dk

Lisbeth Damgaard Gøtzsche

Niels Kenneth Østergård Scheel

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk