Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: L&F

L&F fejrer skolerekord på landets togstationer

I denne uge kører L&F kampagne om rekord i antal elevbesøg i skoletjenesten.

I hele denne uge pryder ovenstående billede og ord mange af landets togstationer. Vi tager således endnu et nøk i Landbrug & Fødevarers store omdømmekampagne. Budskabet i denne runde er, at vi er et åbent erhverv. Vi er stolte af det, vi laver, vi vil gerne have gæster, og vi vil gerne i dialog. 

 

Anledningen til kampagnen er årets skolestart. Skoletjenesten, og rekorden på 26.000 elevbesøg det seneste skoleår, bærer budskabet. 

 

Ugens kampagne fortsætter af det spor, der hele tiden har været målet for den store omdømmeindsats, nemlig at bygge bro mellem land og by. Endnu en gang rækker vi hånden frem med en åben invitation. Drengen, hønen og ordene ”Noget af det bedste i verden er at få besøg” er en hilsen til alle danskere.

 

Skulle flere af jer have lyst til at tage imod skoleklasser på besøg, er der ALTID plads til flere. Særligt i nærheden af de store byer, står skolerne ofte i kø. Se mere og meld dig til på skole.lf.dk.

 

skole.lf.dk kan du også se hvad lærerne skriver, når de har været på besøg med en klasse. Lærere har eksempelvis skrevet, at ”det var så fint, at bybørn får indblik i landbrug, og hvor fødevarerne kommer fra.” Et andet citat lyder ”meget spændende besøg, eleverne nød det i høj grad. De kunne se hvordan en svineproduktion så ud, og at kød ikke bare kommer fra køledisken.” 

 

Ida Binderup

Seneste nyt fra lf.dk