Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Ny konference samler de grønne erhverv om sikkerhed og arbejdsmiljø

Fagfolk fra landbrug, skovbrug og gartnerier mødes på Arbejdsmiljøkonferencen 2018 for at skabe sikre og attraktive grønne arbejdspladser i fremtiden.

Godt arbejdsmiljø og sikre arbejdspladser i landbruget har aldrig været vigtigere end i dag, hvor kampen for at tiltrække og fastholde den bedste arbejdskraft buldrer derudaf. Lige nu er SEGES Arbejdsmiljø i fuld sving med at arrangere en helt ny konference i samarbejde med BAU Jord til Bord, der repræsenterer arbejdsgiver- og lønmodtagerorganisationerne på det grønne område.

 

Konferencen løber af stablen den 3. oktober 2018 på Comwell i Middelfart, og der vil være rige muligheder for inspiration. I tre spor vil der være oplæg og workshops om alt fra sikkerhed ved maskiner til gode råd om fysisk hårdt arbejde eller den visionære Vision Zero, der præsenterer et nyt syn på nærved-hændelser på arbejdspladsen. Der er afsat god tid til at besøge de mange leverandørstande, der er særligt indbudt til at præsentere deres produkter inden for sikkerhed og arbejdsmiljø.

 

Det hele pakkes ind i et fælles oplæg om nudging – det lille puf i den rigtige retning – og arbejdsglæde. Det er målet, at de 300 deltagere, som konferencen har plads til, kommer hjem med gejst og motivation og masser af konkrete gode ideer til at skabe endnu bedre, grønne arbejdspladser for fremtiden. Tilmeldingen er nu åbnet og halvdelen af pladserne er allerede solgt – så meld dig til i dag til 350 kr. inkl. forplejning.

 

Helle Birk Domino

Seneste nyt fra lf.dk