Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox.com

Ny strategi fra regeringen om cirkulær økonomi

L&F tager godt imod regeringens nye strategi for cirkulær økonomi. Forretningsmulighederne er potentielt store.

I lørdags kom regeringen med "Strategi for cirkulær økonomi: Mere værdi og bedre miljø gennem design, forbrug og genanvendelse" der vil sætte fokus på en omstilling, som skal drives af dansk erhvervsliv, og hvor danske virksomheders konkurrenceevne er afgørende. I strategien peges der på, at omstillingen skal ske ved en fælles indsats med virksomheder, forbrugere og det offentlige for netop at kunne realisere de økonomiske og miljømæssige gevinster.
 
Den strategi har Landbrug & Fødevarer kvitteret for. Særligt fordi der nu sættes mere fart på omstillingen til en mere cirkulær økonomi men også fordi fødevarevirksomheder, produktion og udnyttelse af biomasse er tænkt centralt ind.
 
L&F er tilfredse med, at der er lagt vægt på samarbejde med erhvervslivet og skabelse af nye markedsdrevne værdikæder med henblik på bl.a. at øge både mængden og værdien af en bæredygtig biomasseproduktion -  det er helt centralt for, at vi kan få en forretning ud af det og i øvrigt langsigtede og varige løsninger.
 
Der er brug for mere konkrete løsninger for, hvordan velviljen bliver til konkrete tiltag og det vil L&F arbejde for.

Kitt Bell Andersen

Seneste nyt fra lf.dk