Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Tørke: Vær opmærksom på lempelser og afklaringer fra Landbrugsstyrelsen

Som noget nyt giver Landbrugsstyrelsen nu mulighed for, at MFO-efterafgrøder bestående af græs kan fortsætte som næste års hovedafgrøde. Der er også flere andre lempelser på plads.

Derudover har Landbrugsstyrelsen i slutningen af sidste uge sendt en række nyheder ud vedrørende tørken. Det drejer sig bl.a. om regler for undtagelsesbrug og om lempelser i årets kontrol af efterafgrøder:

 

 
Landbrug & Fødevarer har presset på for at få afklaringer hurtigst muligt, og en del af disse afklaringer kunne vi derfor godt have brugt for længe siden. De lempede regler vedrørende MFO-efterafgrøder har været et klart ønske fra Landbrug & Fødevarer gennem længere tid, men desværre har EU-Kommissionen været lang tid om at reagere på denne del.

Maria Skovager Østergaard

Seneste nyt fra lf.dk