Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: L&F

Årsmøde for økologer på Gråsten Landbrugsskole 25. oktober

Økologisektionen i Landbrug & Fødevarer holder årsmøde på Gråsten Landbrugsskole den 25. oktober. Meld dig til i dag.

Om formiddagen aflægger økologiformand Hans Erik Jørgensen beretning og håber på en god spørgelyst og debat om Økologisektionens arbejde og økologiens videre udvikling. Derefter er der valg til Økologisektionens bestyrelse.

 

Udover valg af formand og næstformand er der fire bestyrelsesmedlemmer på valg. Kun to ønsker at genopstille, så der skal findes nye kræfter, der skal være med til at forme Landbrug & Fødevarers økologiarbejde i 2019. 

 

Eftermiddagen byder på forskellige temadebatter. Blandt om fremtidens forbrugertrends og deres betydning for den økologiske produktion, om nye veje til øget jordfrugtbarhed, om værdien af arbejdet med bæredygtighed samt om hvordan økologer kan være med til at bidrage til mere natur i agerlandet.  

 

Her kan du se hele programmet.

 

Tilmeld dig her. 

 

Sidste frist for tilmelding er 18. oktober.

Seneste nyt fra lf.dk