Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

L&F kritiserer de lange sagsbehandlingstider på projektstøtteområdet

Martin Merrild, Erik Larsen og Christian Lund fra L&F har henvendt sig til Miljø- og Fødevareministeren om de uacceptabelt lange sagsbehandlingstider på de såkaldte projektstøtteordninger.

Det drejer sig om landmænd, der har investeret i forbedringer inden for blandt andet miljø og dyrevelfærd gennem miljøteknologiordninger, økologisk investeringsstøtte og moderniseringsstøtte til stalde.

 

Emnet har været taget op med miljø- og fødevareministeriets departementschef og landbrugsstyrelsens direktør. Det har nu ledt til udmelding fra Landbrugsstyrelsen om, at der bliver nedsat en task force, der skal nedsætte ventetiden på disse ordninger.

 

Landbrug & Fødevarer bliver ved med at presse på for, at styrelsen leverer hurtigt og effektivt på tilskudsordningerne, da de lange ventetider presser landmændenes likviditet og kan blive en stopklods for fremtidige investeringer, der skal styrke både miljøeffektivitet, klimaaftryk, dyrevelfærd og bundlinje i dansk landbrug. Flere steder ser vi også, at projekter går i stå, mens der ventes på projektændringer hos styrelsen, og det er på grænsen til umuligt at få informationer om sin sag, mens man venter.

 

Du kan læse mere her.

 

Mette Trudsø Kruse

Seneste nyt fra lf.dk