Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox.com

Åbent Landbrug promoverer juletræer

Sælger du juletræer? Så har Åbent Landbrug et ekstra gratis skud i marketingsbøssen til dig.

Uden for sæsonen, hvor danskerne ikke skal gøres opmærksom på Åbent Landbrug, sættes hjemmesiden aabentlandbrug.dk og Åbent Landbrugs meget fulgte Facebook-profil i spil for landmændene på anden vis: Nemlig i form af en offensiv for juletræer. 

 

En af de aktiviteter, som man har haft held med at promovere via Åbent Landbrugs kanaler er salg af juletræer fra landmænd til private.

 

Hyggeligt at hente træet


Det er fjerde år, at politiske medlemmer af en landbo- eller familielandbrugsforening har mulighed for et ekstra gratis skud i marketingsbøssen i forhold til træsalget.

 

- Vi har et site og en facebook-profil, som mange besøger og det skal vi selvfølgelig udnytte, også uden for ugerne op til Åbent Landbrug. Vi vil meget gerne hjælpe medlemmer med juletræssalg til at booste afsætningen gennem vores medier. Det er en god fortælling, at det altså er hyggeligst at komme en tur på landet og hente familiens juletræ. Det har vi haft god succes med, så det gentager vi selvfølgelig i år, fortæller Jan Morre Christensen, projektleder i Landbrug & Fødevarer.

 

Medlemmer der vil gøre brug af tilbuddet får plads på Åbent Landbrugs site og facebook-side, der har mere end 33.000 følgere. Derudover kommer der ekstra facebookopslag i alle juletræssælgernes nærområder.

 

Vil du med?


Vil man være med, så er vejen at skrive til aabentlandbrug@lf.dk eller kontakte Jan Morre Christensen på 2488 3919. Det er som nævnt gratis at få plads på juletræssælgernes Danmarkskort, hvis man har et politisk medlemskab i en lokal forening.

Jan Morre Christensen

Seneste nyt fra lf.dk