Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Hent slides fra L&F til generalforsamlingen

På lf.dk er der nu en række udvalgte politiske indsatser og resultater fra 2017 tilgængelige som slides, der kan bruges ved de kommende generalforsamlinger.

Sæsonen for generalforsamlinger i foreninger står lige for døren, og traditionen tro har L&F lavet udvalgte politiske resultater tilgængelige på slides, som kan bruges i beretningen eller ved anden omtale.

Slides og budskaber er lige nu tilgængelige på lf.dk/foreninger. Du kan klikke direkte til 'Generalforsamlinger 2018' her (kræver login). Her kan du både finde politiske resultater, kampagner fra L&F og eksempler med generelle udfordringer fra året 2017. Ligeledes er der slides, der omtaler resultaterne af anstrengelserne med Åbent Landbrug, Skolekontakten og ikke mindst Spor i Landskabet. Vil vi fra L&F gerne give alle de landmænd og bedrifter, der bidrager til indsatsen et kæmpe skulderklap!

Der vil ligeledes inden for kort tid være en videohilsen tilgængelig på siden fra Martin Merrild og Karen Hækkerup, som I kan afspille ved generalforsamlingen – mere info følger, når videoen er lagt op på lf.dk.

God generalforsamlingen til jer alle!

Peter Nyegaard Nissen

Indhold

Seneste nyt fra lf.dk