Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

Meget stor interesse for at søge fosforstøtteordningen for fjerkræ- og minkbedrifter

1. april udløb fristen for at søge om tilskud for skærpede fosforlofter på fjerkræ- og minkbedrifter, og som ventet har der været meget stor interesse for at søge. Landbrugsstyrelsen har på deres hjemmeside oplyst, at der er kommet 175 ansøgninger. Med så mange ansøgninger må det forventes, at ikke alle ansøgere får udbetalt støtte.

Der er sat 2 millioner af til ordningen. Er der ansøgninger for mere end de 2 millioner, prioriteres der mellem ansøgningerne, således at de største bedrifter prioriteres først. Der er et loft på maksimalt 70.000 pr. ansøgning.

 

L&F har gentagne gange understreget overfor Miljø- og Fødevareministeriet, at ministeriet undervurderede udfordringen med de skærpede lofter og konsekvenserne for husdyrproduktionen i områderne med skærpede lofter, da den nye regulering blev fastlagt. Det store antal ansøgningerne understreger dette. 

 

Læs Landbrugsstyrelsens nyhed her. 

Henrik Bang Jensen

Seneste nyt fra lf.dk